Thursday, December 15, 2011

rv12+3

Ikävää, kun tuntuu että kokoajan on jotain vähän vinossa ja se saa helposti huolestuneeksi. Tällä kertaa mulla on ollut vatsa jotenkin yllättäen sekasin tänään. Ei mitään hirveitä vatsakipuja (hiukan), mutta vessassa käydessä huomaa.

Niin, ja heti sitten tietenkin sitä alkaa miettiä että mitä kaikkea tässä on viime aikoina tullut syötyä. No, söin halloumia tiistaina, mutta se oli paistettu pannulla ja nähdäkseni ihan kuumaksi.

Ja kai sitä kannattaa alkaa olla huolissaan vasta siinä vaiheessa, jos alkaa nousta kuume. Ainakaan vielä ei ole mitenkään varsinaisesti kuumeinen olo. Ja kaiketi se on suhteellisen normaalia, että vatsa on välillä löysällä ja välillä ummetusta.

Huomaatteko miten koitan rauhotella itteäni?

Silti hetkittäin on sellanen olo, että olispa olemassa joku kotikutonen systeemi, jolla voisi helposti sulkea pois kaikki ikävimmät jutut (kuten ne hyvin hyvin epätodennäköiset listeriat ja salmonellat sun muut).

Väsyttää ja tekis mieli mennä vaan kotiin nukkumaan. Jos vatsa on tälleen löysällä, taitaa jäädä ensimmäinen joogakerta sitten ensi vuoteen.

2 comments:

  1. Samaa toivon täällä, siis sellaista koti-mittaria joka kertoisi että nyt kannattaisi huolestua (tai siis ei). Googleahan ei tähän tarkoitukseen kannata käyttää laisinkaan, sen false-positive osuus on ihan liian korkea. Mutta rauhoitellakseni myös: täälläkin seilaa mahan toiminta päivittäin suuntaan tai toiseen.

    ReplyDelete
  2. Kiitos rauhotuksesta, nyt kun vatsa on vähän rauhottunut, oma olokin alkaa rauhottua :) tää oli nyt ensimäminen kerta kun mulla oli tässä raskauden aikana vatsa näin sekasin ja sekin hämmensi, enemmän ollu ummetuksen suuntaan.

    Ehkä tulevaisuudessa joku vielä keksii jonkun 'ei hätää, kaikki hyvin!' mittarin hätäileville raskaanaoleville :)

    ReplyDelete