Thursday, December 29, 2011

2011 kuvina

Hesarilla on tapana kerätä kooste vuoden tapahtumista kuvina. Tässä minun (ja miehen ja pupun) vuosi kuvina.

Tammikuussa oli kummipojan ristiäiset ja mä täytin 30v. Lisäksi tammikuussa perustettiin ruokaklubi, eli me + kaksi muuta pariskuntaa otettiin tavaksi tehdä hyvää ruokaa hyvällä teemalla ja syöd sitä hyvän juoman kera.


Helmikuussa kävin Kanarialla moikkaamassa mutsia. Voih sitä lämpöä ja aurinkoa. 


Maaliskuussa meillä oli bändin kanssa keikka eläintarha-teemaisissa bileissä. Päätettiin pukeutua kanssa eläimiksi. Pistettiin siis miehen kanssa pupukorvat, -häntä ja rusetit ylle ja sitten lavalle. Mä vaihdoin kanssa työpaikkaa.


Huhtikuussa ruokaklubilla oli itämainen teema ja jälkkäriksi saatiin järkkyhyviä kookoshyydykkeitä. Lisäksi mies täytti 30v.


Toukokuussa mentiin naimisiin! Maistraatin lyhyt, koruton seremonia  sai hymyn huulille, mutta kunnialla siitä selvittiin. Lisäksi istutettiin porkkanoita ikkunalaudalle kasvamaan. Kelit oli heti huhtikuusta lähtien ihan mielettömän lämpimät.


Kesäkuussa seisoin käsilläni tiimin virkistyspäivillä (olin tullut samana aamuna Tallinnasta, jossa olimme olleet kuuntelemassa Jamiroquain keikkaa). Käsiseisonnan jälkeen tein myös kärrynpyörän, joka koitui noiden lempparihousujen kohtaloksi. Onneksi siitä ei ole kuvaa.Heinäkuussa pidettiin ystäville hääjuhlat, jotka jatkui (lähes tauotta) seuraavana päivänä picnic-brunssilla, joka venyi aina aamukahteen saakka, jolloin käytiin kotona pakkaamassa kamat, nukkumassa tunti ja lähdettiin Azoreille häämatkalle katsomaan delffiinejä. Olivat huikeita.Elokuussa oli vielä tosi lämmin ja puistossa istuskellessa varpaalle lensi sudenkorento. Puiston lisäksi käytiin miehen tädin saarella sekä meidän ystävien saarella (todistamassa, ettei sielläkään ole AINA kaunis ilma) 


Syyskuussa käytiin Bostonissa tapaamassa miehen veljeä ja samalla piipahdettiin New Yorkissa . Molemmat ihan parhaita paikkoja. Syyskuussa myös vietettiin ikimuistoinen viikonloppu sieniä poimien ruokaklubin kanssa Tammisaaressa.


Lokakuussa mies poimi viimeisen luomulähiporkkanan meidän ikkunalaudalta ja syötti sen pupulle, joka söi sen hyvällä ruokahalulla. Lokakuussa myös kävi ilmi tämä meneillään oleva yhdeksän kuukauden (+ eliniän) projekti.


Marraskuussa vietettiin kummipojan yksivuosisynttäreitä jättimäisen kermakakun äärellä.  Lisäksi jännitettiin ensimmäistä neuvolaa ja mä vietin ennätys paljon aikaa halaillen vessanpönttöä.Joulukuussa Porissa meri hyrskysi ja myrskysi vaikka aurinko paistoi. Uutiset kehotti pysymään sisällä tai ottamaan nyt ainakin moottorisahan mukaan jos joutuu maanteille menemään. Selvittiin kuitenkin Helsinkiin ilman moottorisahaa.

No comments:

Post a Comment