Wednesday, December 14, 2011

rv12+2

Kuukausien uhkailu otti tänään pienen askeleen. Katsottuani jakson Sinkkuelämää sohvalla (miehen lähdettyä sählyyn), nousin vihdoin ylös, laitoin musiikkia ja tein pienimuotoisen kuntopiiritreenin (hyyyyyyvin kevyttä) ja venyttelin.

Voi itku miten huonoon yleiskuntoon sitä on äkkiä päätynytkään! Oon kyllä tietty ollut tässä kipeenäkin pariin otteeseen (seliseli), mutta ihan oikeasti urheilu on vaan jäänyt nyt ihan taka-alalle. Pelkkä matolle laskeutuminen hengästytti melkein. Ja venyttely! En muista koska olisi ollut viimeksi noin ikävää venytellä (ikävää, as in venytykset tuntuivat. Joka puolella. Ikävästi).

No, venytyksen päätteeksi suljin musan ja jäin makaamaan selälleni vielä lattialle. Luin jostain neuvolasta saadusta kirjasta, että Kiinassa raskaanaolevat äidit (siis hetkinen .. olenko mä raskaanaoleva äiti??) pitää päivittäin pienen meditaatiohetken, jossa ne keskittyy miettimään tulevaa lastaan. Päätin tehdä samanlaisen hetken siinä matolla maatessani ja ajatukset väkisinkin harhaili takaisin ultraan. Minkähänlainen tyyppi sieltä on tulossa?

Ajattelin siinä samalla, että hienoa, sain vähän tehtyä ihan pientä liikuntaa, oon syönytkin tänään ihan terveellisesti, eihän tämä nyt niin vaikeaa ole.

Sitten  mies tuli kotiin, oli ostanut uuden lättypannun. Menin hetkeksi ihan alakuloseksi, kun tuli sellanen olo että musta varmasti tulee huono äiti, kun en osaa edes lonkalta veivata lättytaikinaa. Mies onneksi lohdutti kuitenkin, että nykyajan äideillä on siksi internet.

Tehtiin lättytaikina ja lättyjä ja siinä ihan autuaasti unohdin kaikki terveelliset asiat.

Positiivisena asiana voinen sanoa kuitenkin että tässä entryn kirjottamisen aikana lähetin sähköpostia hyvältä kuulostavaan jooga-paikkaan, joka tarjoaa raskausajan joogaa. Ehkä tämä tästä vielä terveelliseksi elämäksi muuttuu! Lisäksi otin kunnianhimoiseksi tavoitteeksi mennä perjantaiaamuna työpaikan tarjoamalle venyttelytunnille. 7:50 aamulla! Juuri se päivän vetrein aika...

ps. HAHAA, onko nämä nyt oireita virkeästä keskiraskaudesta?!

No comments:

Post a Comment