Wednesday, December 21, 2011

rv13+2

Eniten harmittaa kaikki.

Tää on kuin PMS-päivä pahimmasta päästä. Aamulla vatsaa nipisteli pmsäisesti (meni kyllä onneksi ohi) ja sitten vaan valtasi sellainen yleinen ahdistuminen ja turhautuminen ja väsyminen ja kiukustuminen kaikkiin asioihin.

Töissä on periaatteessa pääosin kivaa, mutta mulle tulee tuon tuostakin (tosiaan pms:stä tuttuja) sellasia sisäisiä raivokohtauksia, joissa fantasioin läppärin heittämisestä ikkunan läpi ja itkupotkuraivaroimasta lattialla ja vaikka mitä. Onneksi oon oikeasti varsin rauhallinen ja kontrolloitu tyyppi, ettei työkaverit näistä joudu kärsimään, mutta se on aivan käsittämättömän turhauttavaa kun hommat ei toimi (ihmiset mokailee / työkalut hajoilee / jonkun muun tyypin syystä mun projekti jotenkin kusee).

Lisäksi törmäsin tuossa yhteen kaveriini, joka kertoi olevansa menossa syömään meidän yhteiden kaverin kanssa. Tämän yhteisen kaverin, jonka kanssa meillä oli miehen kanssa tapana hengailla jatkuvasti, tehtiin tosi paljon asioita yhdessä. Nykyään sitä näkee todella harvoin (ja mekin ollaan tosi passiivisia, myönnettäköön), mutta on vaikeaa huomata että läheinen tyyppi on etääntynyt ja sille on tullut muita läheisiä tyyppejä.

Ja sitten sata muuta pientä asiaa. Ja jotenkin ehkä erityisesti se, että joulu on niin lyhyt, eikä siinä oo lainkaan lomaa. Toivoisi, että joulu olis ihana asia, jota odottaa, mutta nyt se on lähinnä ahdistava asia, koska meillä on hirveä härdelli duunissa, myös välipäivät. Ja joulu hujahtaa kuitenkin sekunnissa ohi.

Sigh.

Ehkä tämä tästä vielä iloksi. Valivali ja silleen.

3 comments:

 1. Ensi joulu on sitten aivan toisenlainen. :) Silloin olisi kyllä ensimmäistä kertaa vuosiin pitkät vapaat töistä. Just niin mun tuuria! :D

  ReplyDelete
 2. Joo, ehdin mietiskellä itekin ihan samaa :D positiivisena puolena sanottakoon, että mies sentään saa pitkän loman :)

  ReplyDelete
 3. Kyllä mä olen myös kärsinyt pahimmanlaatuisista PMS-oireista, vaikka raskaana olenkin. Jotenkin kaikki harmit on potenssiin kymmenen...

  Toivotaan, että jouluna saat levättyä ja joulumieli tulee vaikka onkin kyse vain parista päivästä. Täällä on vähän kans alavireistä, ei innosta.

  ReplyDelete