Friday, May 4, 2012

rv32+4

Kysyn varmaan joka kerta flunssaisena tämän saman kysymyksen: mistä tätä räkää voi tulla näin paljon?? 


Mekko tehty kierrätyskankaista.
Hengissä siis ollaan. Alla paketillinen nenäliinoja (huom, jokainen nenäliina käytetty säästeliäästi, noin kaksi kertaa), varmaan kokonainen kausi Gilmore Girlsiä parissa päivässä ja puoli tuubia Bebanthenia (nenäparka!). Töitä olen urheasti kirjoitellut noin meilin verran päivässä, tänään olin puhelimitse mukana jopa yhdessä palaverissa. Yöt on nukuttu huonosti ihan joka ikinen (kamalan vaikea nukkua, kun henki ei kulje mitään kautta), mutta yskiminen on loiventunut.

Niin, en varmaan maininnut että mieskin tuli sitten kipeäksi ja ollaan taas molemmat vietetty viikkoa pedin pohjalla - molemmat yskien ja valvoen ja niistäen.

No, valoa tunnelin päässä. Tänään tuli se sairastamisen loppupäähän ehdottomasti kuuluva semi-touhupäivä. Se, kun tuntuu että olo on parempi, ei kestä katsoa enää sotkuja ja on pakko siivota. Sitten siivoaa, kunnes kaatuu sängylle takasin nukkumaan ja on hyvä olo siitä, että on vihdoin saanut aikaseksi jotain.
Ylhäällä vasemmalla vauva-cthulhu!


Laitoin siis lapsen vaatteita henkareille, pesin muutamat (muotoonommellut) aluslakanat ja järjestin kaikelle paikkaa ja tilaa. Ahdasta meillä kyllä edelleen on, mutta aina sitä tilaa jotenkin löytyy kun on pakko. Kuvat lastenmessuilta ostetuista vaatteista.

Lisäksi voin nyt sanoa varmuudella löytäneeni uuden aamupalaherkun. Jugurtti on kyllä ollut aina ihan jees, mutta sitä tulee oikeasti aika harvakseltaan syötyä.

Nyt kuitenkin löytyi kombinaatio, josta tuli intohimo. Ja tästä on kyllä nyt vaan kiittäminen vanhaa opiskelukaveria, joka esitteli kyseisen kombinaation muutamia viikkoja sitten brunssilla. Tällä herkulla on siis eletty suurin osa tästäkin sairaslomasta (kun juuri muu ruoka ei ole maistunut).


Eli kukkaishunajaa, Nallen muromysliä, Valion turkkilaista jugurttia ja kuivattuja banaanilastuja (huom. tämä ei ole maksettu mainos). Jopa mies, joka ei yleensä näistä niin innostu, hämmästeli miten näistä saa näin hyvää - erityisesti kun mikään noista ei yksinään ole kauhean maukasta. Vinkkinä sanottakoon, että banaanilastut kannattaa murskata pienemmiksi kädessä ja sopivan määrän hunajaa löytää kokeilemalla.

Viimeisenä pistän tähän nyt vielä masukuvan. Mahaotus on edelleen eloisa ja hyvinvoiva - uskoisin. H-hetki lähenee, on tää kyllä jännää. Mun maha kyllä tulee olemaan tommonen vähän jännän muotoinen varmaan hamaan loppuun saakka.
6 comments:

 1. Mä olen myös rakastunut turkkilaiseen jugurttiin. Täytyy kokeilla tuota sunkin versiota. Mä olen syönyt tähän saakka joko marjojen + hunajan tai hedelmänpalojen ja hunajan kanssa. Nams.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tossa mun versiossa itteäni miellyttää se, ettei siinä ole just niitä marjoja tai hedelmiä (paitsi kuivattuja banaaneja), ei ole minkäänlaista kirpeyden elementtiä :) toki väilllä sitten taas tekee mieli nimenomaan semmosta erityisen raikasta ja marjaisaa.

   Tässä taitaa päteä vähän sama kuin jädeissä - mulle maistuu parhaiten 'herkuttelu'-jädet, eikä niinkään ne raikkaat marjaisat.

   Delete
 2. Aina jaksaa ihmetyttää kuinka erinäköisiä raskausvatsoja on. :) Lähes yhtä monta kuin on naisiakin. Perhevalmennuksessa vieressäni istui nainen, jolla oli sellainen söpö pieni pallo edessään. Kyllä minä silti omasta mahastanikin tykkään. Keskikäyrän alapuolella menen edelleen vatsan koossa. Saa nähdä tuleeko siitä missään vaiheessa isoa. Huomenna on tasan kaksi viikkoa laskettuun aikaan. No, jos kaksi viikkoa menisi yli, niin varmaan sitten vatsa ehtisi kasvaa jo melko isoksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, vatsoja on kyllä moneen lähtöön! Mäkin menen tosiaan ihan keskiviivaa pitkin käyrällä, joten ehkä jännä muoto ei haittaa :) Tosin väitän kyllä, että päivän hetkestä ja lapsen asennosta riippuen vatsa saattaa olla myös ihan tasasen pyöreä..

   Ja elän tässä pienessä toivossa, ettei toi nyt ihan räjähdä käsistä tässä viimesen vajaan parin kuukauden aikana :-)

   Delete
 3. Tuohon passaa myös pähkinät kädessä murskattu esim dekaani ja sak Ksan menee kivasti.viinirypäleet, melonta ym jos tykkää :) ja voi hemmetin ennustavat tekstinsyöttö en osaa ottaa sitä kaulasta pois :D kapula ei kaula !!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, pähkinöitä mäkin olen miettiny! Melonta voisi olla kanssa ihan jees ;) Tsemppiä kaulan kanssa!

   Delete