Sunday, May 6, 2012

rv32+6

Jälleen uusi viikko alkamassa. Uskomatonta.

Flunssasta ollaan noin suurin piirtein toivottu ja töihin menossa huomenna. Aamukampa sanoo seitsemän (7!!) työpäivää jäljellä.

Vauvakamahankintalista on hiljalleen muuttunut vihreämmäksi ja vihreämmäksi (hankitut asiat vihreinä, hankkimattomat punasina, ehkä / lisää -asiat keltasina), mutta then again, sinne on tullu myös uusia, punaisia itemeitä. Kuten kapalo/unipussi. Kela-laatikkoon pehmusteet ympärille (vielä päättämättä tarvitaanko sellaisia oikeasti - saattaisi loiventaa isän järkytystä siitä, että lasta nukutetaan pahvilaatikossa - huoh).  Mahdollinen lämpöpussi tms.

Oon varmaan maininnu, että oon tehnyt äitiyslomaa varten pienen listan asioista (rakastan listoja), joita olisi hyvä hoitaa. Yksi näistä on hoitaa tarpeelliset hankinnat loppuun.

Koko päivän on ollu jotenkin nälkä. Voi johtua myös siitä, etten oo syönyt oikeastaan  mitään järkevää koko päivänä. Mysli-jugurttia, leipää, kananmunaa, leipää, appelsiinin, mini-mehujään, mysli-jugurttia, kananmunan. Varmaan jotain muutakin, mutta näillä linjoilla ollaan.

Rauhaisissa merkeissä viikonloppu anyway mennyt. Tein alustavan listan asioista, joita voisi laittaa sitten joskus sairaalakassiin. Lisäksi petasin pinnasängyn ekaa kertaa. Melko pinkkiä ja pupuvoittoista - mutta noi lakanat on aika ihanat. Lapsen mummun ompelemat, valkoinen pitsibrodeeraus kuulemma oman äitinsä .. vai isoäitinsä nypläämää pitsiä.


6 comments:

 1. Hei mistä tuo mobile on? Mies on sellaisesta puhunut jo useamman kerran mut ei ole tullut vastaan. Olis kuulemma kätevä käytössä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mobile on sellaisesta pienestä, Porilaisesta lastentarvike liikkeestä kuin Lauran Lastentarvike - tässä suora linkki tohon meidän mobileen:
   http://www.lauranlastentarvike.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/23072008-84852/Products/2775

   Ja siis noita varmaan saa muualtakin, itse tuote on Fehn soiva sänkymobile, Bubbly Crew Puput

   Meidän lapsi saa kyllä yliannostuksen pupuja...

   Delete
 2. Mulla oli kans pitkä lista hommia tehtäväksi äitiyslomalla. Arvaas vaan paljonko oon tehnyt. :( Ikkunanpesu on jäänyt, kun on satanut ja ollut (olevinaan) liian kylmä siihen puuhaan. Pihalla syksyn jäljiltä kuolleiden kasvien nyppiminen ja haravointi on jäänyt samasta syystä. (Miksi pirussa en tehnyt sitä syksyllä!! - No silloin kärsin kamalasta pahoinvoinnista, eli se oli osasyy ainakin.) Kukkien multia en oo vaihtanut laiskuuttani ja saamattomuuttani. Meillä on ihan mielettömästi viherkasveja ja viime keväänä en vaihtanut multia.

  Vauvanvaatteet oon sentään pessyt. Pojan huonetta olen laittanut. Olen lepäillyt jonkin verran. Pakkaseen olen leiponut vähän tarjottavia vauvan vierailijoita varten. Kaiken kaikkiaan on aika saamaton olo.

  Mitäs sillä sun hankintalistalla on ollut ja mitä on vielä hankkimatta? Ihan mielenkiintoista olis nähdä mitä itseltä on jäänyt hankkimatta, kun jotenkin kuvittelen että suunnilleen kaikki tarvittava olis nyt kasassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla (suurin osa) äitiyslomatekemislistasta on aika helppoja ja pieniä hommia (pese loput lastenvaatteet (niitä on yksi koneellinen)). Sitten siellä on 'käy kampaajalla' ja 'käy hieronnassa' ja sen sellasta mukavaa :)

   Hankintalistalla on vielä ainakin apteekkikamaa (laxamucil mulle, cuplaton lapselle yms.) ja kantoliina ja mahdollisesti vielä jotkut imetysliivit. Ja vauvakirja! Ja se kapalo/unipussi / mihin tässä päädytäänkään :)

   Delete
 3. Meillä myös mies oli ihan ihmeissään siitä, että vauvat nukutetaan _pahvilaatikossa_ :) johon tosin kommentoin että niin on tehty sekä minulle että hänelle itselleenkin ja aivan hyviä on tullut :D

  Mutta tosiaan se näyttää kivemmalle noiden reunapehmusteiden kera, minä hankin tämäntyyliset (mutta sukupuolineutraalimmalla värillä): http://kauppa.pupujussikat.fi/WebRoot/vilkas02/Shops/20110107-11092-15488-1/4D40/076C/93AF/4EAD/CA6D/0A28/1007/2422/aitiysp_reunap1_m.jpg

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, siis meillä tämä sydämistyjä oli tosiaan mun oma isä. Joka kommentoi vielä 'Mihin siitä seuraavaksi?! Roskikseenko??' :D

   Katselin tota samaa pupujussikat-versiota ja siitähän oli tosiaan se ihan nätti beigekin olemassa :)

   Delete