Saturday, May 26, 2012

rv35+5

Meidän vaaka on kyllä nyt jotenkin todella veemäisellä päällä. Se on jo kahdesti tehnyt saman: oon punninnut itseni heräämisen jälkeen, käynyt vessassa (jotain on VARMASTI poistunut kropastani) ja palannut ihan uteliaisuuttani vaa'alle. Lukema on ollut 200g enemmän kuin ennen vessaa. Miten mahdollista??

Kostoksi söin nälissäni valtavan aamiaisen, johon kuului ruisleipää ja mätitahnaa (personal favourite, don't judge), avokadolla ja sitruunalla päällystettyä ruisleipää, mysli-jugurttia-sotkua jne. Ja iso kupillinen (kofeiinitonta - because that's who I am) kahvia. Että ota siitä, senkin valehteleva vaaka. Katotaan kuka nauraa seuraavan kerran kun astun päällesi.

Nukuin muuten melkein 12h (heräsin joskus kahdentoista aikaa tänään). En tienny tarvinneeni noin paljon unta.

Mä oon nyt vähän myöhässä näissä haaste-jutuissa, mutta Päivänkakkara heitti pahan: käski vastata itse omiin kysymyksiini. Lisäksi sain Paukkuliinilta setin uusia kysymyksiä, kiitoksia! :D

Otetaan nyt tähän väliin nää omat kyssärit eka.

1) Lapsuuden haaveammatti?
Kuulemma lastenläääkäri. Myöhemmin vaihtui eläinlääkäriksi.

2) Aikuisuuden haaveammatti?
Mulla on edelleen naurettava, romanttinen haave miten siistiä olisi olla designaamassa ja tuottamassa tietokonepelejä.

3) Sushia vai meksikolaista - jos on pakko valita?
Sushia, vaikka molemmat kyllä menee. Erityisesti sushia, jos on tarjolla tempura-versiota :) (miksi tätä löytyy Suomesta (no, Helsingistä ainakin)  niin harvoista paikoista??)

4) Miten saataisiin maailmaan rauha?
Jotenkin mä en usko, että niin kauan on ihmisiä, on rauhaa. Eli ehkä rauha tulee jos joskus ihmiskunta pyyhitään maan pinnalta :-) Tietty tavallaan sellanen Star Trek-mäinen skenario olisi hirveän houkutteleva: teknologia edennyt niin pitkälle, että kaikki saa perustarpeensa täytettyä käytännössä ilman tuloja, joten kellään ei ole TARVETTA sotia. Ja sotia käydään siis ulkoavaruudessa. Tosin musta tuntuu että vaikka asiat olis joka puolella kuinka hyvin, aina ihmiset keksii jonkun syyn toistensa teurastamiseksi.

5) Pahin addiktiosi (aineellinen tai aineeton)?
Varmaan jäde. Ghh. Ei sille mitään voi.

6) Oletko tyytyväinen kännykkääsi? Miksi?
Mulla on Nokian N9. Mun mielestä se on kyllä yksi lafkan parhaista puhelimista - olkoonkin että fyysinen näppis puuttuu. Äkkiseltään en keksi nyt mitään valittamista. Aijoo, koska Meego on kuoleva alusta, siihen tehdään vähän rajallisesti jotain applikaatioita, jollon jotain esim. pelejä jää vähän kaipaamaan.

7) Joku tärkeä oppitunti elämäsi varrelta?
On ihan oikeasti kannattavaa miettiä niitä asioita itsessä, joiden takia esim. parisuhde on joskus kariutunut ja oppia niistä. On ihan oikeasti kannattavaa tutustua itseensä ja oppia tuntemaan syyt, miksi asioihin reagoi, kuten reagoi ja miten siihen reaktioon kannattaa suhtautua - onko oikeutettua vai ei, ja miten sitä voisi lohduttaa. Ja oppia ymmärtämään, että omat ongelmat on omia ongelmia, eikä muiden ongelmia.

8) Nimiäiset, ristiäiset, varpajaiset, vai jotain muuta? Ei lainkaan juhlia?
Tästä ei olla vielä mitenkään kauheasti juteltu, mutta oon epämääräisesti kaavaillut, että olisi ehkä kiva pitää sukulaisten kanssa jotkut pienet juhlat ja sitten kavereiden kanssa jotkut pienet juhlat - vähän samaan tapaan kun miten suoriuduttiin meidän naimisiinmenosta.


9) Joku taito, jota et osaa, mutta olisi ihan hitsin kiva?
Piirtäminen ensimmäisenä mielessä. Voi osaisinpa piirtää.


10) Makein ulkomainen paikka, jossa oot käynyt?
Käytiin viime kesänä Azoreilla. Siellä oli valaita ja delfiinejä ja upeita maisemapaikkoja yks toisensa jälkeen.


11) Jos lähtisit juoksemaan maratonia ja saisit kuunnella tasan yhtä biisiä koko sen 42km, niin mikä biisi se olis?
Auts. Ehkä se olisi Beyoncen Love on top, koska ainakin toi youtube-video on saanut mut koukutettua niin. Mainio, ilonen, aivoton biisi, mainio koreografia ja kunhan tästä mahasta päästää, katon ton kunnolla, opettelen ja opetan sen jossain :)

5 comments:

 1. Meidänkin vaaka on tosi veemäinen, tekee ihan samaa, että lisäilee vaan painoa vessakäyntien jälkeen! En tiedä mistä vois johtua, joten jos keksit hyvän teorian niin olisin kiinnostunut kuulemaan..! :D

  Onnellista loppuodotusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan rehellisesti en oo keksinyt tuohon mitään muuta selitystä, kuin vaa'an yleisen pahansuovuuden. Olisi kyllä lohdullista, jos tähän löytyisi joku ihan oikea syy :)

   Ja onnellista odotusta myös itsellesi!

   Delete
 2. Moi,

  Löysin sun blogin eilen ja olen nyt lukenut kaikki huhti- ja toukokuun postaukset. Oot muutamaan kertaan maininnu listan, josta merkkailet vihreiks jo hankittuja vauvajuttuja. Onko sulla oikeesti sellainen mitä pitää hankkia -lista? Jos on niin voisitko tehdä siitä postauksen? Mulla ei oo ollenkaan selvää mitä kaikkea sitä pitäis hommata.

  Sulla on kiva blogi ja hauska kirjoitustyyli!

  -Är, rv 28+0

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka!

   Tervetuloa lukemaan ja kiitoksia :)

   Mulla on ihan oikeasti sellanen järjettömän kokoinen exceli, johon oon pistänyt ylös muun muuassa tämmösen hankintalistan. Siinä on siis ihan kaikki asiat, joita oon miettinyt - ottamatta kantaa lopulta siihen, että oonko päätynyt ostamaan niitä vai en.

   Voin tehdä siitä kyllä postauksen, niin pääset fiilistelemään ja miettimään mitkä niistä jutuista sopii teidän tarpeisiin :)

   Ilosta odotusta!

   Delete
  2. Hienoa! Jään oottamaan sitä postausta ja muitakin juttuja! :)

   Delete