Wednesday, July 18, 2012

kuukausi 0, päivä 18

Mies sai tänään ehdotuksen työpaikalta, että jättäisi kesälomaviikkonsa vähän syksymmälle ja tulisikin jo nyt isyysvapaan (nämä kolme viikkoa, joista nyt vietetään viimeistä) jälkeen töihin. Yhteisen keskustelun jälkeen todettiin, että se on ihan hyvä idea. Pärjään varmaan jo lapsen kanssa kaksin yhtä hyvin nyt kuin viikonkin päästä ja on ihan mukava ajatus, että syksylle tulee vielä ylläriviikko lomaa johonkin kohti.

Eilenkin tätä ajattelin, tänään vielä enemmän - minkälaista tulee elämä sitten kaksin pikkusen kanssa olemaan. Se on aika jännittävä ajatus.

Otin tosiaan esille Pingu -jumppa/leikkimaton. Lapsen silmät on nykyään niin tutkivat ja tarkkailevat! Ei niin, että leikkimatto sitä varsinaisesti mitenkään aivan erityisesti viihdyttäisi, varsinkin kun kaikki on hälle uutta ja melko kiinnostavaa. Mutta silti.

Pupu sen sijaan on erityisen ilahtunut tästä, se tuntuu viihtyvän toistaiseksi lastakin paremmin matolla. Ja lapsen siinä ollessa se tulee närkästyneenä reunalle katsomaan kuka on vienyt hänen seikkailumattonsa.

Syömisrajottuneisuuden poistuminen on ollut nautinnollista. Lohta ja vuohenjuustoa ja eilen ystävät toi pöydän täydeltä nepalilaisia herkkuja. Enkä kertaakaan miettinyt, että mitähän näissä on ja onko kaikki turvallista ja kypsää.

On vähän samanlainen olo kuin ulkona sää. Aika random. Josta tuli mieleen: mies osti random orbital sanderin, eli epäkeskohiomakoneen. Sitä oppii kaikkia uusia siistejä sanoja ja asioiden nimiä, näitä voidaan sitten opettaa lapselle!

No comments:

Post a Comment