Monday, December 12, 2011

rv12+1

Noniin, 13. viikon tällä puolen. Eli ensimmäinen kolmannes kunnialla ohi!

Heräsin tosin viime yönä kurkkukipuun ja tuli vaan sellanen olo, että en OIKEASTI voi olla TAAS tulossa kipeäksi! Joka paikassa on uutisoitu, että viruksia on liikkeellä jos jonkinmoisia, eli periaatteessa ihan hyvin voin olla taas kipeenä, mutta ei ei ei en hyväksy!

Kuumaa juomaa ja kurkkupastilleja. Siinä keskellä yötä valvoessa surffasin vähän nettiä ja luin jostain mistälie vauva-foorumeilta, kuinka joku hehkutti, että suorastaan TUNSI kuinka bakteerikerros kuoriutui kurkusta pois Mynthoneilla. Ei niin että olisin mainoksen uhri, mutta ostin nyt askillisen itellenikin näin töihin tullessa. Ja tadah - liekö plaseboa vai jotain Mynthoneissa olevaa puudutusainetta, mutta kurkku ei tunnu enää (tällä hetkellä) kipeältä.

Se on vaan kamalaa, kun yöllä herää näihin ajatuksiin ja sitä väkisinkin päätyy aina jonnekin huonolle polulle näiden väsyneiden huolestuneiden ajatusten kanssa. Entä jos sitä ja entä jos tätä. Toivotaan nyt vaan, että tää menee parissa päivässä ohi.

Ja koitan olla stressaamatta siitä, etten saisi stressata.

2 comments:

  1. Mä nyt luen sitten näköjään kaikkea alusta asti läpi, mutta kuulostaa jotenkin ihan omalta alkuraskaudelta. Aloitin selkävaivoista ja siirryin tyylikkäästi kahden flunssan kautta poskiontelotulehdukseen. Makasin sohvalla ja söin sipsejä (mikään muu ei mennyt alas) ja ajattelin, että jos se tästä selviää niin se selviää mistä vaan. Ja etten varmasti oo eka raskaana oleva joka on flunssassa.

    Tuolla se nyt jokeltaa. Eiköhän sullakin mee kaikki hyvin :)

    ReplyDelete
  2. Voi että, ikävä ja mukava kuulla että muillakin on ollu mutkia matkassa :) (erityisesti kun loppu hyvin!)

    Sipsejä sohvalla - sounds about right!

    ReplyDelete