Tuesday, May 22, 2012

rv35+1

Päivät senkun hujahtelee. Onneksi huomenna ei oo ennen viittä ohjelmaa - jos vaikka ehtisi kotonakin jotain touhuilla.

Tänäänhän siis oltiin ystävän kanssa kylpylässä lillumassa ja saatiin ihastuneita lausahduksia vanhoilta tädeiltä raskausmahoillamme (ystävä kolme viikkoa mua edellä) ja ei-tarkoituksenmukaisilla mätsäävillä bikineillämme. Kuulemma myöskään ei olisi osannut sanoa kumpi meistä on pidemmällä raskaudessa. Krhm. Keskikäyrällä on sf-mitta! Vannon!

Onni on kesä ja nurtsi.
Rentoutti kyllä huikeasti, se on sanottava. Lähdin vielä viiden aikaan puistoon lukemaan ja sainkin siinä kolmisen varttia luettua, kunnes vaan sammuin. Puoli tuntia zetaa, kunnes mies tuli seuraksi paikalle. Ihasteltiin puistossa viipottavia hassuja koiria.

Kotona sentään tein tehokkaasti vähän ruokaa, siivosin keittiön ja totesin, että kotijoogavenyttelyt taitaa jäädä nyt tältä päivältä venyttelemättä. Ehkä sen korvaa huominen lempeä jooga, jota on vetämässä se ei-niin-lempeä (mutta kuitenkin sympaattinen) vetäjä.

Mahaotus on möyrinyt ehkä takaisin tuttuun asentoonsa, tosin alavatsapaine on totaalisesti kadonnut. Ehkä hyvä asia, koska kipeetähän se teki. Mutta väkisinkin pohdin, että onko se nyt vähemmän valmis syntymään kuin aikasemmin. Toisaalta se voi olla, että pää vaihtoi vain vähän paikkaansa, eikä paina virtsarakkoa enää niin kovasti, vaikka alaspäin edelleen onkin.

Otuksen liikkeet tuntuu taas ihan voimakkaina, joten ei tässä hätää. 

Sain Mallalta hauskan haasteen:
Tarkoituksena on vastata esitettyihin kysymyksiin ja keksiä 11 vähintään yhtä kiperää kysymystä seuraaville haastetuille ja heittää haaste eteenpäin.

Tässä siis mun vastauksen Mallan kysymyksiin:

1. Jos joutuisit autiolle saarelle ja saisit syödä vain yhtä ruoka-ainetta loppuelämäsi, mikä se olisi?
Jäde. Varmaan Ainon Lumoava Lakritsi tai sitten Ingmannin Creamy Mudcake.

2. Mikä on toinen nimesi?
Eliisa

3. Oletko kissa- vai koiraihmisiä? 
Varmaan enemmän koira. Kissoille oon allerginen ja vaikkakin välillä ihan supersöpöjä, kissat on raatelijaeläimiä, mikä vähän vie niiden hohtoa.

4. Oletko käynyt Tuurissa? 
En oo, pitäis varmaan joskus sekin ihme nähdä :)

5. Huonoin tv-ohjelma? 
Reality showt aiheuttaa mussa kaikenkaikkiaan ihan kauheita allergiaoireita. Big Brother on varmaan ehkä pahin, tai ainakin ehdottomasti pahimmasta päästä.

6. Elämäsi rohkein teko? 
Luulen, että se on kyllä tämä vanhemmaksi ryhtyminen.

7. Bikinit vai uikkarit? 
Bikinit kyllä mielummin, vaikka uikkari olisi kyllä armollisempi..

8. Toivoitko enemmän tyttöä vai poikaa? 
Rehellisesti en osannut toivoa kumpaakaan enemmän, mutta mulla oli aluksi jotenkin enemmän 'poikaolo', syystä tai toisesta. Nythän ultrien mukaan sieltä pitäisi olla pieni tyttöjen tuloillaan :) (vaikka viimeksi tänään joku tätönen sanoi mahaa katsoessa, että poika sieltä on tulossa)

9. Ihaninta vauva-arjessa on? 
Varmaan osaisin tähän parhaiten vastata sitten lapsen synnyttyä :) Näin etukäteen veikkaisin sen olevan niiden ensi-asioiden näkemistä, omien rakkaudentunteiden osottamista ja sitä, kun niihin aletaan vastata.

10. Mitä pelkäät? 
Sitä, että alan pelätä! Tai siis sitä, että musta tulee liian huolehtivainen ja varovainen, enkä osaa antaa lapsen itse oppia. Ajattelin aina, että musta tulee se sellanen rento ja huoleton mutsi, mutta tää raskausaika on vinkannut vähän muuta...

11. 10 vuoden päästä haluan?
Voi osaisipa sen tietää jo tälleen etukäteen... Sanoisin, että haluaisin olla yhtä onnellinen kuin nytkin.

Tässäpä seuraavaksi mun kysymykset, jota haluaisin pistää seuraaville bloggareille:


1) Lapsuuden haaveammatti?
2) Aikuisuuden haaveammatti?
3) Sushia vai meksikolaista - jos on pakko valita?
4) Miten saataisiin maailmaan rauha?
5) Pahin addiktiosi (aineellinen tai aineeton)?
6) Oletko tyytyväinen kännykkääsi? Miksi?
7) Joku tärkeä oppitunti elämäsi varrelta?
8) Nimiäiset, ristiäiset, varpajaiset, vai jotain muuta? Ei lainkaan juhlia?
9) Joku taito, jota et osaa, mutta olisi ihan hitsin kiva?
10) Makein ulkomainen paikka, jossa oot käynyt?
11) Jos lähtisit juoksemaan maratonia ja saisit kuunnella tasan yhtä biisiä koko sen 42km, niin mikä biisi se olis?

4 comments:

 1. Kiitos uimaseurasta ja haasteesta! Mä luulen, että niillä tädeillä, jotka mahojamme innostuneina vertailivat, on itsellään sen verran jo kilometrejä mittarissa, etten ihan heidän arvioihinsa luottaisi... Sitä paitsi mulla SF-mitta menee yli keskikäyrän ja mielestäni mahanikin on sun mahaa isompi. Mutta oltiin varmasti kyllä aika (omituinen/hellyyttävä) näky tekstiilikaksosina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tekstiilikaksoset, vai oliko se nyt siskokset - mut anyway :D ja tädit siellä kuitenkin viipotti ilman rillejä, ehkä niiden arvioon ei oo ihan luottaminen...

   Mutta kiitos itelles uimaseurasta, oli uskomattoman rentouttavaa!

   Delete
 2. Kiitokset haasteesta. Kysymyksiin on vastattu ja utelias kun olen niin laitoinpa haasteen sulle takaisin, tosin uusilla kysymyksillä tietysti. :)

  ReplyDelete