Monday, January 21, 2013

kuukausi 6, päivä 21

Jaiks, kuus tuntia koneen lähtöön. Ja sen kunniaksi laps teki sitten vetelät kakat. Voiko matkakuumeen / -jännityksen saada äidinmaidon kautta? Käyn hakemassa vielä RelaDropseja apteekista. Luulin, että niitä olisi riittävästi, mutta kah. Puteli ollos tyhjä. Crap. Literally.

Myyräl on ahterissaan mun kamera. Kameran ollessa pois
myyrä viihdyttää lasta.

5 comments:

 1. Periaatteessa en suosittele Imodiumia mihinkään, siitä tulee hirveä olo, mutta jos kuitenkin tuo on esim. norovirus eikä matkajännitystä, voisi olla ihan viisasta hakea edellämainittua troppia paketillinen mukaan. Lentokoneen nousut ja laskut voi olla tosi pitkiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis teille Imodiumia, ei tietenkään lapselle.

   Delete
  2. Laalaalaa! Varmaan oli lapsella ihan vaan joku muu ohimenevä ilmiö ja seuraava kakka onkin jo taas tavallista! Nää on näitä painajaisajatuksia, että sairaan lapsen kanssa pitkä lentomatka ulkomaille. Jippii. Näin alkaa hyvä loma ;)

   Imodiumia löytyikin jo kaapista, otetaan mukaan. Vaikkakin noron suhteen pitäisi olla suhteellisen turvallisin mielin. Se joulun alla synttäreiltä lähtenyt epidemia oli kuulemma (ainakin) noroa ja lapselle ei tullut siitä mitään, mulle se päivän vatsakipuilu. Sairastettiin miehen kanssa norovirus mun raskausaikana, ehkä siitä jäi vähän suojaa.

   Delete
 2. Hauskaa matkaa! Ota rennosti.. ;)

  ReplyDelete
 3. Matkailoa sitten vaan!

  ReplyDelete