Monday, February 17, 2014

1 vuotta, 7 kuukautta, 17 päivää

Sanoisin, että oli keskimääräistä parempi viikonloppu. Tehtiin ruokia. Käytiin myös ulkona (Chicosissa......) syömässä, eikä se ollut mikään hirveä katastrofi, vaikkakin lapsen ruokailu taisi rajottua kahteen lihapullaan (btw, ihan mahtavaa! Tyyppi on siinä iässä tai luonteessa tai jossain, että melkein kaikkea haluaa maistaa ja pyytää ihan oma-alotteisesti meidänkin lautasilta maistettavaa. Sain jopa maistelemaan kaalia!). Vähän piti juosta lapsen perässä, vähän piti leikkiä leikkipisteessä sen kanssa ja vähän piti syödä oma annos kiireellä, mutta we made it.

Niin ja oltiin puistoilemassa harmaan pehmeässä plussasäässä vaarin kanssa. Laps muisteli vielä illallakin, että tattailla (rattailla). Paaji töntää (vaari työntää). Vaari jäi myös vähäksi aikaa sisälle leikkimäänkin ja lukemaan kirjoja, mikä oli sekin kivaa. 

Tehtiin nyhtöpossua. Laps halusi maistaa. Taisi olla vähän liian mausteista, vaikka urheesti sitä muutaman haarukallisen söikin. Tein sämpylöitä, niistä tuli lättänöitä. Laps pyyteli illalla lättyä, paistoin bannareita puolukoilla. Söi melkein kaikki ja halusi muttattaa (mustikkaa) lisäksi.

Siivottiin (vähän). Mies maalasi ja naulasi pari listaa.  Mäkin luultavasti tein jotain hyödyllistä, mutten muista mitä. Ostettiin (mies osti) maton, joka palautettiin. Oli kummallisesti liian pieni, vaikka oltiin mitattu sopivaksi.  Olkkari edelleen matoton, pupuparka suti neliraajasti joka suuntaan. Ei halua tulla enää olkkariin. 

Sanoin iltapalla lapselle, että soitetaan huomenna maamolle. Laps vastasi pöytää sormellaan osottaen: tähän pöydälle maamo.

Joo, kyllä tällä maanantaista selvitään.

2 comments:

  1. Ihana. <3 (t. Heidi, ja ihmettelen kuinka jaksat)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Ja välillä ihmettelen itsekin, mutta sitä sopeutuu kaikenlaiseen kun on pakko :-)

      Delete