Tuesday, February 25, 2014

rv6+1

Hei muuten hassua, taisi isommankin odotuksessa tiistai olla aina se +1 -päivä.

Noin muuten alan kyllä tajuta miksi ihmiset sanoo, että tokaa lasta odottaessa ei pysy enää ollenkaan kärryillä viikoista. Blogi tietty auttaa, mutta viikot hujahtelee hirveetä vauhtia ja raskauteen ei ehdi enää keskittyä ollenkaan samalla tavalla kuin ekaan - mikä tässä on varmaan todettu jo useamman kertaa.

Totta puhuen oon välillä vähän huolissani, että teen/syön/juon jotain mitä raskausaikana ei pitäisi ja hoksaan vasta myöhemmin, että apua. Oikeestaan kerran jo näin kävi. Oltiin lapsen hoitokaverin synttäreillä, jossa oli tarjolla jotain hämärää pasta-HMP (hernemaissipaprika)-majoneesisalaattia, jota sitten sen kummemmin ajattelematta nappasin lautaselleni. Vasta myöhemmin muistin, että kypsentämätön HMP on vähän listeriariskialtista. Noh, ehkä ei niin vakavaa, mutta enemmän tosiaan se, etten muistanut syödessäkään vielä ajatella sitä raskausta. Ehkä tähän ehtii orientoitua paremmin tässä ajan kuluessa.

Pahoinvointia on ollut vähän, mutta tosi vähän. Onneksi kuitenkin sen verran, että vielä pitää uskomusta tähän raskauteen yllä. Ja niin, luin jostain, että tyttösikiöt (ihan kuulemma jonkun tutkimuksen mukaan) aiheuttaa enemmän pahoinvointia äideille kuin poikasikiöt. No, eihän tosta nyt oikeasti voi mitään päätelmiä vetää.

Harmillisesti mä oon löytänyt juuri parkourin uudestaan ja nyt vähän arveluttaa, että onkohan sen treenaaminen kuinka viisasta raskaana. Tuskin kuitenkaan haittaa ainakaan vielä tässä alkuvaiheessa.

No comments:

Post a Comment