Monday, February 18, 2013

kuukausi 7, päivä 18

Mun euforinen 'flunssan selkä on taittunut' -päivä oli vähän ennenaikanen. Se mihinkään taittunut, se vaan meni päiväksi pelaamaan golfia palatakseen yöksi mun kurkkuun. Itseasiassa tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että se lähtee aamupäivisin duuniin ja tulee illaksi kotiin. Nice. Eikä se tykkää heräämisestä sen enempää kuin mäkään.

Laps on saanut äänensä takasin, mutta on vielä jälkinuhanen. On kuitenkin palannut pinnikseen nukkumaan. Itseasiassa ollaan palattu mukavasti siihen, että nukkui eilen suoraan ysistä about kahteen! Sen jälkeen heräsi vielä neljältä ja vissiin puoli seiskalta, jollon päätti herätä lopullisesti (hiukan aikasin, normaaliin kasiin verrattuna).

Anyway, teinpä tuossa bataattileipäsiä lapselle. Maistuu myös aikuiselle (ainakin tälle). Taisin mainita, että tein lapselle apinaevästä (banaania+kaurahiutaleita) ja lukasin jostain vinkin, että banaanin sijasta voi käyttää jotain vihannesoseitakin. Kokeilin bataattia. Ohje yksinkertainen as ever. Lisäsin omana improvisaationa kananmunan. Hyvä tuli (mutta pitää muistaa, että noissa on nyt sitten siis hiukan proteiinia myös).

Bataattisosetta (n. desi)
1 kananmuna
Kaurahiutaleita kunnes vetelähköä taikinaan
1tl öljyä

--> Pellille lusikallisia,  uuniin 200 astetta, n. 15 min. Näistä tuli kuohkeita ja hyviä.

In other news, päivä on ollut hyvä, joskin edelleen flunssan kanssa mennään vähän sieltä missä aita on matalin. 

On ollut vaipasta pudonnutta kakkaa hoitopöydällä. Parsakaalia tukassa. Maissisosetta pitkin naamaa. Holtitonta käkätystä leuan alta kutittaessa. Toppatakissa puklausta, joka pyyhittiin kypärämyssyllä (joka on muuten edelleen mun takin taskussa - crap). Imetystä parkkeeratussa autossa Espoon ja Helsingin rajamailla. Räkää hihassa (lapsen, mun - respectively). Lounasta lapsen vaarin ja isoisoäidin kera. All good.


Poseerausta kameroille

No comments:

Post a Comment