Monday, February 25, 2013

kuukausi 7, päivä 25

Menispä lapsparan flunssa pois. Nuhaa edelleen, nukkuminen  hankalaa. Pinnis yläkenossa, sipulia 20-denin sukassa. Äidilläkin silmät vähän ristissä.

Lastenkirjojen interaktiiviset osuudet ovat aina oikealla puolella aukeamaa (tai joskus molemmilla puolilla, muttei koskaan vasemmalla). Laps haroo vasurilla. Äiti siirtää kirjaa lähemmäksi.

Muutamana päivänä hyvin sujuneet, pitkät ekat päikkärit lyheni tänään ja iltapäiväpäikkäritkin jakautui kahteen 20min osuuteen (laps on alkanut nukahtaa taas autoon). Kukkakaalia söi kuitenkin hienosti, bataattignochit epäilyttää.

Laps nukahti jo toisena yönä peräkkäin ilman rintaa. Sijaistoimintona hyssyttelin sylissä, kunnes riittävän rauhallinen, jolloin laskin pinnikseen. Havahtui laskemiseen, mutta osasi etsiä unen itse. Hienoa!

Laps on löytänyt keittiön laatikot ja eritoten sen, miten mukavaa niitä on tyhjennellä. Ruuvattiin lapsilukot paikoillaan, mutta ne eivät estä sormien jäämistä laatikon väliin. Googletin. Löysin internetistä - voi kyllä - Pirkka-niksin: laatikot kiinni sinitarralla. Kokeiltiin. Toimi. Ajateltiin ettei olis kuitenkaan lopullinen ratkaisu.

Paljon on mulla hellyyttä ja rakkautta tuota pikkuista kohtaan. Nykyään vietetään aika paljon aikaa halien ja sylikkäin - luultavasti pientä eroahdistusta ilmassa.

Brio-vaunujen luokse osaa mennä ja lähteä työntämään hienosti. Pysähtyäkin osaa, ihan kontrolloidusti. Kääntyminen kuitenkin vielä vaikeaa. Ja välillä on hauskempaa olla kyydissä kuin työntää.

Tämän koherentimpaa ei tästä tule. Ainiin, toteutin haaveen: join kahvia tänään meidän pihaterassilla auringossa!

Caught red handed.

2 comments:

  1. Jaahas, siellä on keittiöapulainen puuhissaan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeh! Folio niin terveellistä! ;)

      Delete