Thursday, February 7, 2013

kuukausi 7, päivä 7

Hassua miten asiat voi muuttua ihan yhtäkkiä ja mennä ihan eri tavalla.

Laps nukkui tänään taas tavallista pidemmät päikkärit, joten aloin pohtia lähdetäänkö sirkukseen ollenkaan. No, unien jälkeen laps imaisi maitoa sen verran reippaasti, että päätin lähteä ja tarjoilla lounaan vasta sirkuksen jälkeen - tai aikana, mikäli tarpeellista.

Sirkuksessa tehtiin ihan uusia temppuja ja laps jaksoi hienosti pelkällä maitoeväällä. Vetäsi kyllä lopuksi melkein kokonaisen avokadon ja hedelmäsosetta päälle. Ja nukahti autoon aivan ennenaikasille päiväunille - tätä osattiinkin jo odottaa.

Huokailin illemmalla päivällisen lähestyessä maamolle, että nyt alkaa taas kohtapian protestointi. Laps ei todellakaan ole tyytyväinen valjasratkaisuun, joka estää kiipeämästä pois syöttötuolista. Ja tämä tyytymättömyys ilmaistaan varsin monisanaisesti.

Vaan ei. Ilmeeni, kun laps istui aloillaan koko syötön, söi tyytyväisenä kaiken mitä eteen tuotiin ja söi vieläpä ihan reippaan määrän! Ilman pienintäkään protestia. Olin ihan että häh. Mutta silleen positiivisesti. Villi syöttötuolieläin on kesytetty?

No comments:

Post a Comment