Sunday, March 10, 2013

Oho, jaiks! Jossain mielenhäiriössä menin sitten ilmottautumaan mukaan Vuoden mutsin juoksuhaasteeseen ja kävi nyt niin, että juoksukengät pitäisi kaivaa esille - tasan yhdentoista viikon päästä pitäisi olla kympin kunnossa. Kuinka paljon kuntoa ehtii kohentaa yhdessätoista viikossa? Halp.

Mulla juokseminen on aina mennyt kausittain - yleensä innostun juoksusta syksyn ensimmäisen räntäsateen tienoilla, jollon lähden motivoituneena ulos 'juujuu, ei mikään räntäsade haittaa' ja kadun koko lenkin ajan ja vielä kotonakin ottaa päähän. Needless to say, juoksukerrat jää siihen. En oo myöskään koskaan juossut missään juoksutapahtumassa (ihan koska motivaation kestämiseen ei ole voinut luottaa).

Nyt olisi kuitenkin tarjolla haaste, päämäärä ja (jonkun verran) ohjausta. Ei auta enää selittelyt, ei.

Ja jotta ei nyt päästäisi liian helpolla (heh), niin otetaan tähän vielä lisähaasteeksi viiden kilon pudottaminen (enkä tarkota nyt keittiöjakkaran heivaamista ikkunasta pihalle) määräpäivään mennessä. Viikkoja on tosiaan se 11. Kuulostaa ihan kohtuulliselta right? Lisätään tähän vielä, että keventyminen ei tosin saa häiritä maitotuotantoa, eli pieni backdoor jäi jäljelle.

Eikun treenaamaan siis.

6 comments:

 1. Vau, tsemppiä reenaukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Itseasiassa vähän mietin, että haastaisin sut mukaan ainakin tähän 8vko ohjelmaan. How about it? Jaettu kärsimys on puoli kärsimystä! Elämäsi tilaisuus juoksutreenata puolella kärsimyksellä! ;)

   Delete
  2. I'm game, kympissä nähdään! Joko all the way tai ei ollenkaan ;D

   Delete
 2. Moro, hei tuliko toi mun kaikille osallistujille laittama ryhmäsposti perille? Vai ootko sä vastannut? Olenko mä sokea? Kuka mä olen? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on just tätä, heti alkoi hyvin ;) Odottelin postia, mutta se oli tietty menny spämmi-folderiin, josta se ei forwardoitunut varsinaiseen osoitteeseen. Asia korjattu :)

   Delete