Friday, March 29, 2013

kuukausi 8, päivä 29

Lyhyestä virsi kaunis.

Lapsesta
Kyllä se nyt on vaan niin, että laps on oppinut seisomaan tuetta - tai ainakin sitä nyt harjotellaan jatkuvasti ja monta kertaa tänäänkin nousi keskellä huonetta seisomaan, ihan itse. Hassua miten usein nää isot askeleet tapahtuu just kuun vaihteessa. Valitettavasti kuvaa ei ole antaa todistusaineistoksi, mutta tehdään tähän pikaisesti muutos.

Juoksusta
Kävin nytsit reippahalla tunnin kävelylenkillä, jolla oli tosi vaikea löytää sopiva kävely/hölkkävauhti, jossa syke pysyisi just kohdillaan (niin, ostin Sports Trackerin kanssa skulaavan sykevyön. Tuntui hyvältä idealta, mutta vaunuillessa yllättävän hankalaa vilkuilla puhelinta jatkuvasti). Reipaskin kävely laski liian alas, kevytkin hölkkä taas liian ylös. Loppuvaiheessa lopulta rytmi alkoi kuitenkin löytyä. Äänikirja toimi loistavana viihdykkeenä koko lenkin ajan. Laps viihdytti itseään sammuttamalla itsensä ja katselemalla unia.

Tajusin muuten, että huomenna kymppiin on tasan kaheksan viikkoa aikaa..!

Muut - follow up
Sain lisätietoa Hylätyt Lapset Ry:n Anasta. Narsissit pääsi ruukuissaan ja naruissaan pihalle odottamaan lumien sulamista.

4 comments:

 1. ÄÄNIKIRJA FTW! Ja seisoskelu, köh.

  ReplyDelete
 2. Juu juu äänikirja on ihan parasta lenkkiseuraa :)
  Tänään alkoi vähän v-tuttaan, kun loppui dekkari kesken lenkin _puolivälissä_.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Mulle kävi samoin kanssa joskus - onneks oli kuitenkin musaa, joka sitten jeesas ees jonkun verran :)

   Delete