Monday, July 14, 2014

2v-0kk-14pv & rv26+0

Päivä: 10/20. No activities.

Okei, fine. Otetaan huumorilla. Lapsella aamulla 38.5 kuume (ahterista otettuna) ja mulla kurkku kipeenä. Ei onneksi pahasti ja onneks laps ollut pirteä (koko päivän jatkuneesta kuumeilusta huolimatta) ja oma itsensä ja syönytkin ihan hyvin. Illalla kyllä halusi nenäsuihketta ja simahti hetkessä sänkyynsä. 

Positiivisina puolina: matkaan vielä puoltoista viikkoa aikaa. Chances are, että lapskin ehtii vielä parantua. Voidaan leikkiä huoletta naapurinlasten kanssa (tauti on luultavasti sieltä peräsin). Tämä ei ole enterorokkoa. Mahalaps on ilmoitellut itsestään aika säännöllisesti.

Oliskohan aika alkaa meditoida ja tyhjentää mieltä, niin ei tulis manattua näitä tauteja meidän niskaan?

Ainiin, lapsella myös muutaman päivän ollut se joku itikan purema selässä. Kaipa sekin joskus omia aikojaan häipyy. Lalaa!

Herttinen. Reissuun puoltoista viikkoa aikaa. Pitäis varmaan alkaa vähän miettiä mitä kaikkea pitäis ottaa mukaan. Onneks sain varattua (muistin vihdoin) tälle viikolle sen sokerirasituksen ja rutiinilääkärikin on. Todo-lista on karmean pitkä. Blogin kirjottaminen ei harmillisesti ole todo-listalla.

2 comments:

 1. Pikaista paranemista!

  Tajusin just, että teidän reissuun lähdön ja mun laskettuun aikaan on saman verran aikaa. Huuuuuih!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, noniin! Katsotaan kumpi ehtii ensin, vai tuskastellaanko yhtä aikaa, toinen lentokoneessa, toinen sairaalassa ;) (voi olla kyllä, että siellä sairaalassa on vähän tuskaisammat oltavat)

   Delete