Monday, July 28, 2014

2v-0kk-28 & rv28+0

Väsyneen ristisilmäinen update.

Kurkku edelleen vähän kipeä. Haluan kuitenkin edelleen uskoa parempaan huomiseen. Yritin kävellä aamupäivällä kilsan päähän 7-Eleveniin, mutta reitti oli aika tylsä ja laps nukahti rattaisiin. Käännyin takasin ja yritin pitää lapsen hereillä. Onneksi matkan varrella näkyi traktoreita ja hanhia (voi kyllä, täälläkin!).

Laps koitti soitella leikkikuumemittarilla mummulle ja papalle. Aika oli onneksi sopiva, saatiin Skypellä ihan oikea yhteys. Tein makaroonilaatikkoa, feels just like home. Ja katkis-avokado-risottoa meille lounaaksi. Laps on ottanut lähtöä edeltävän dieetin takasin tankkaamalla ihan hulluna pari päivää.

.. josta puheenollen olisitte ylpeitä. Nyt on kyllä kaikki periaatteet ja kaikki heitetty ihan roskiin. Eilen päivälliseksi sipsejä, tänään välipalaksi Ihop (International House of Pancakes) pannari. Iltapalaksi sentään rasvatonta kreikkalaista jugurttia (mutta vain koska en löytänyt kaupasta normirasvaista). Mutta sai vieläpä katsoa yhden kokonaisen Kaapo-jakson kotona, vaikkei ollut mitään erityistä syytä.

Mahalaps potkii ja elämöi. Maha vaihtaa muotoa ja heiluu puolelta toiselle. Hymyilyttää ja silityttää.

Käytiin miehen työkaverin (suomalaisen) vaimon ja lapsen kanssa puistossa. Kummallisuuksia suomalaisen silmiin: täällä ei ole hiekkiksiä leikkipuistoissa! Sen sijaan ihan mahtavat kiipeilytelineet suomalaisiin verrattuina.

Lapsen puheenparsi on mainiota. Verbit 'voi' ja 'haluaa' on ahkerassa käytössä. Useimmiten ehkä kuulee 'äiti voi tulla tänne' tai 'äiti haluaa leikkiä näillä'

Vaikka ollaan periaatteessa aika hyvin oikeassa päivärytmissä, joku biologia vielä sisällä muistuttelee ja taistelee. Oon näin ysin jälkeen tilassa, jossa alan samantien nähdä unia suljettuani silmäni ja tuntuu kuin putoisin, kuin humalassa. Varmaan pitäisi taas mennä nukkumaan. Oliko se niin, että siis se nukkumaanmeno pitää tehdä JOKA ilta?? 

2 comments:

  1. Moi! Ajattelin vain tulla kertoon että oon juuri alkanut seurata sun blogia. Selasin sattumalta googlesta raskausblogeja ja tää tuli vastaan. Vitsi sul on ihana tyyli kirjottaa! jotenki siis niin avoimesti ja sillee aidosti kivoista ja ei-niin-kivoista päivistä. En malttais enää koneelt poistuukkaa! Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei vitsi miten kiva kommentti! Kiitos! :)

      Delete