Thursday, July 17, 2014

2v-0kk-17pv & rv26+3

Päivä 13/20. Activies: mopoilu ja huoleilu.

Vähiin kuulkaa käy päivät. Viikko vielä aikaa, mutta tuntuu ettei melkein mitään. 

MalaysianAir kone ammuttiin alas Ukrainan päältä - ei ole omiaan nostamaan lentofiilistä kattoon. Meillä alkaapi YT:t duunissa. Oon varmaan mahani kanssa vähän turvammassa, mutta silti. Selittämätön stressihuoli vähän jäytää. Jopa niin, että päätin pitää lapsen kotona (stressiin auttaa lapsen pitäminen lähellä) ja käydä lanittamassa (ah, tästä lisää myöhemmin) vain yhden yön (iso merkitys mulle). Vaikka lanittaminen kyllä auttaisi kanssa stressiin.

Laps alkaa olla aikalailla terve ja ruokahalukin palautunu (no, äsken vähän yskiskeli sängyssä). Oli oppinut mummun kanssa mopoilemaan Minni Hiiri -mopollaan, leikkinyt teekutsuja myyrän ja pandan kanssa ja kylpenyt kylpyaltaassa pihan kuumuudessa. Eli sillä on tainnut olla huippupäivä.

Mä kävin aamulla sokerirasituksessa - ök. Tulin tunniksi töihin ja menin neuvolalääkäriin. Verenpaine ok, pissa ok, lapsen pulssi ok, sf-mitta ok, kaikki ihan ok.

Huomenna viimenen viimenen päivä töitä. Panik. Hirveä kasa jäljellä vielä kaikenlaista tehtävää ja vain päivä aikaa tehdä. Toisaalta, sitten ei tarvi miettiä duunia enää pitkään aikaan. Niin pitkään, että tekis mieli sanoa 'koskaan'. Se on kuitenkin jännä miten nopeasti äitiysloma kuluu. Sillon Ekaa Kertaa jäädessä tuntui, etten ikinä enää palaa töihin, koska oma hahmotuskyky ei yltänyt sinne seuraavaan kevääseen. Sitten yhtäkkiä BÄM, siinä se oli.

Joo, mun on kyllä turha miettiä miten saisin opetettua lapsen menemään nukkumaan kun sitä väsyttää, kun en näemmä näin aikuisena osaa sitä itekään vielä.


Kahvitauko

No comments:

Post a Comment