Tuesday, August 26, 2014

2v-2kk-26pv & rv32+1

Neuvola takana. 

Sf-mitta keskikäyrällä, paino ok (on muuten kyllä kertynyt kiloja, kun vertaa edelliseen raskauteen....), hemoglobiini takasin alkuperäsissä (ok) lukemissa, pissa puhdas, lapsen syke jossain 140 tienoilla. Verenpaine hitusen korkea ja ehkä siihen liittyen mulla on ollut tänään vähän känninen olo.

Nyt alkaakin sitten käynnit joka toinen viikko. Vaikea tajuta, että ollaan jo tässä pisteessä raskautta. Laskettuun aikaan siis mitä - 7-8 viikkoa? Tuntuu käsittämättömältä. 

Kävin myös töissä visiteeraamassa, hain miehen siskolle unohtuneet takit, noudin aikoja sitten tilatun ja ostetun seisomalaudan ja vietin laatuaikaa syömässä kaverin kanssa (me molemmat ilman lapsia, tätä ei ole tapahtunut ikuisuuksiin!).

Illalla laitoin lapselle lämpimän kylvyn pihalle kaatosateeseen, ja nauroin itekin katsoessani toisen riemua. 
3 comments:

 1. joka toinen viikko? :D Kiva vaihtelu vaikka kämppien välillä ehkä kilsa-pari meillä ja mulla ollut rv30, rv34 ja seuraava rv37 x)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, ehkä se tiheys vähenee lapsien määrän myötä ;)

   Ja voi tietty olla, että riippuu neuvolatädistäkin. Mulla oli kyllä ekassa raskaudessa sama ja totta puhuen mulla on seuraava käynti itseasiassa vasta kolmen viikon päästä, eikä kahden (neuvolatäti oli lomilla). Mutta sen jälkeen viikon päästä onkin sitten neuvolalääkäri.

   Delete
 2. Hei! eksyin blogiisi ja taidan jäädä lukijaksi, kun melko samoissa mennään vauvanodotuksen kanssa ja ulkomaille muutto kiinnostaa! :)

  Oletko jossain erityisseurannassa vai onko siellä päin kaikille noin tiheästi tuosta vaiheesta eteenpäin neuvolakäyntejä?

  ReplyDelete