Saturday, October 13, 2012

kuukausi 3, päivä 13

Laps on tehnyt paluun takaisin normaaliin nukuttamisrutiiniin, ei enää vaunulenkkeilyjä. Se on oikein helpottavaa, oikeastaan ihan nautin meidän illoista, kun makoillaan koko perhe sängyssä ja luetaan kirjaa / jutellaan lapsen kanssa / läppäröidään, kunnes lopulta arvataan oikea hetki imettää lasta ja siitä nukahdetaan.

Heräsin tänään aamulla tosiaan jo seittemän aikaan. Laps ja mies jatkoivat koisimista sängyllä ja minä otin läppärin syliin ja istuin sängyn jalkopäähän. Sitten katsoin Dancen uusimman jakson. Kaikessa rauhassa, ihan ilman keskeytyksiä (paitsi typerät mainoskatkot, jotka osui välillä vielä esitysten keskelle)! Ihan superluksusta.

Noin muuten on ollut jotenkin tosi laiska lauantai ja itteäkin jo alkoi ärsyttää, kun koko päivä on mennyt syödessä omenapiirakkaa ja jätskiä, seurustellessa vähän väsyneenä lapsen kanssa ja jopa telkkarista tuli katsottua pari jaksoa yhtä sarjaa. Kaiken ärsytyksen keskellä siivoilin lopulta vähän kuitenkin. Edes.

Tän kaiken voi varmaan antaa anteeksi, koska meen kuitenkin seuraavaksi lankaamaan hampaani ja maanantaina teen jotain järkevää, josta tulee sellanen olo, että elämä on hallinnassa mukavasti ja teen hyödyllisiä ja terveellisiä asioita.

No comments:

Post a Comment