Sunday, October 7, 2012

kuukausi 3, päivä 7

Ihan vaan tälleen nopeasti mainiten: laps oppi eilen nauramaan!

Leikittiin leikkiä, jossa oltiin menossa Porin mummolaan (kun ensin oltiin käyty lentämällä Espanjan isoäitiä katsomassa) ja aivan yhtäkkiä, ei edes kovin hauskassa kohdassa  - taidettiin istua ruuhkassa tai körötellä 80 -alueella - laps alkoi nauraa. Siis sellasta mahanpohjasta lähtevää naurua. Purskahdettiin miehen kanssa myös nauramaan ja lopulta olin aivan vedet silmissä (liikutuksella saattoi olla osansa tässä kanssa).

Onhan laps siis aikasemminkin päästänyt jotain nauruntapaisia ääniä, mutta ne on ollu lähinnä laimeita 'hehe' -naurahduksia. Sellasia, joita päästetään, kun kohteliaisuudesta naurahdetaan pomon huonolle vitsille, joka ei oikeasti yhtään naurata.

Ja sitten, vaikka kuinka pistettiin vanhempien kaikki humoristiset taidot ja koomikon elkeet peliin, tätä ei saatu toistumaan enää videolle. Tänään aamulla kuitenkin vaipanvaihdon yhteydessä taas vähän nauratti.

Voi että, on toi laps vaan aika ihana.

3 comments:

 1. Onko teistä jompi kumpi Porista kotoisin, vai asuvatko jomman kumman vanhemmat ihan muuten vaan siellä? Entisenä porilaisena kiinnostaa... :)

  Meillä on nauraa käkätetty jo kauan. Tuntui että tosi pienenä jo alkoi hekottaa, kun isänsä kanssa "riehuivat". Nauretaan joskus koko porukka ihan katketaksemme. Tuntuu että poika nauraa meille kun me nauramme ja me nauramme sitä kun hän nauraa. :D Välillä ei tiedä itkeekö vai nauraako poika, kun se on sellaista omituisen kuuloista hörötystä. Siis tarkoitan että jos olen itse toisessa huoneessa ja poika miehen kanssa toisessa huoneessa, niin pitää mennä katsomaan mitä siellä tapahtuu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mies on Porista päin ja sen vanhemmat asustelee siellä :)

   Se on kyllä aika hervottoman sulosta, kun laps nauraa, ihanaa että teillä on käkätetty jo pitkään! Ja erityisesti siis palkitsevaa vanhemmille :) Ja joo, huomasin kyllä kanssa heti ton kierteen, että kun laps nauraa, niin sitten alkaa vanhemmatkin nauraa, ja sitten naurattaa lastakin lisää. Parhautta!

   Delete
 2. ihanaa!! paljon hyviä nauruhetkiä teille!

  ReplyDelete