Saturday, October 27, 2012

kuukausi 3, päivä 27

Jos talvi olisi pari-kolme kuukautta sellasia päiviä kuin eilen ja toissapäivänä, ei mulla olisi talvesta mitään pahaa sanottavaa. Ihana raikas ilma, aurinkoa, yks aste pakkasta (tosin kun yritin dokumentoida tämän kameralla läheisestä valotaulusta, oli ilma jo lämmennyt nollille) ja kirkasta taivasta.

Lisäksi kaupoista on alkanut saada taas makeita, isoja satsumoita, karkkiakin parempaa. Näiden avulla selvitään karkki-jätski-lakosta (kyllä, hulluna ryhdyin sitten sellaseenkin. Joulukuun alkuun pitäisi kestää - vielä kuukausi!).

Sen sijaan rauha on taas laskeutunut (suurimmaksi osaksi) meidän öihin. Ainakin viimeseen kolmeen. Nukuttaminenkin on sujunu, jos nyt ei  mallikkaasti, niin ainakin helpommin. Elän toivossa, että riehumisvaihe ottaisi nyt ainakin pienen paussin - kiva että kävit mutta jos palataan asiaan vaikka aikasintaan kuukauden kuluttua.

Elo noin muuten on rauhaisaa. Laps harjottelee sängyllä varsin vauhdikkaasti ryömimistä, hetkittäin jopa onnistuu siinä aika hyvin. Istuminen olis kauhean kivaa.

Ainiin, yritin toissapäivänä ehdottaa miehelle (ja lapselle), että jos nyt sitten yritettäisiin aina tehdä iltatoimet samalla kellonlyömällä ja käydä kylvyssä vaikka joka toinen päivä. Mies vastasi tähän suhteellisen sivistyneesti nyökytellen, notta jahas jahas, vai että joka toinen päivä? Laps sen sijaan päätti käyttää tämän hetken uuden taitonsa esittelyyn ja päristi mulle suoraan päin näköä. Hmph.No comments:

Post a Comment