Friday, May 10, 2013

kuukausi 10, päivä 10

Stressistä ja elämästä
Toinen puoliaika näytelmästä Day from Hell - Oodi stressille. Takana yö, jollon minä valvotin minua ja sitten valvoin vielä lapsenkin kanssa (mukavan pienen puolitoistatuntisen). Heräsi toinen vaipanvaihtoon, eikä halunnut enää nukahtaa. 

Täysin odottamatta päivän päätteeksi ollaan kuitenkin suurinpiirtein voiton puolella, hurraa! Raskaustestiin tuli suurinpiirtein (no täysin) vain yksi viiva (ei muuten, mutta soisin vähän enemmän väliä ennen seuraavaa tulokasta). Lapselle löytyi suurinpiirtein siedettävä hoitoratkaisu huomisen bändikeikan ajaksi. Lastenhoitaja-asiat edistyy suurinpiirtein hyvään suuntaan. Oma flunssa alkaa suurinpiirtein olla ohi. Laps ei enää oksentanut keskiviikon jälkeen ja tänään söi suurinpiirtein hyvin sentään 2/5 ateriasta. Ja joi paljon maitoa. Vatsa sillä on edelleen kuralla, mutta ei kuitenkaan kuumetta.

Bonuksena päivään (ja päiviin) on mahtunu tosi paljon tosi kivojakin juttuja! Ostin lapselle ensikengät Bebesistä. Mekkokengät ja vauhtilenkkarit (kuten maamo sanoi). Vaatteet epähuomiossa sävy-sävyyn.


Mekkokengät.
Vauhtilenkkarit.

Sitten oli kanssa helatorstai, jolloin ensin mies meni Plantageniin ja sitten läpsystä vaihto mun vuoro seikkailla taimien seassa (KOKO pääkaupunkiseudun asukkaiden kanssa, it seemed). Mutta haaveet kävivät toteen: ostin kuusi yrttiä ja tomaattipuskan (tuleeko siitä puska? Puu? Missä tomaatit kasvaa?) ja mestan johon istuttaa ne.

Istutettiin niitä lapsen kanssa tänään, tosin laps yritti syödä multaa ja repiä istutukset veks. Koitin sanoa lapselle, että eiei, äiti haluaa tappaa ne yrtit ihan itse ja omalla ajallaan. 

Äidin pikkuapulainen. Kokonainen laari herkullista multaa
suoraan nenän alla! Ruukkuun tuli lopulta myös muita yrttejä
kuin tuo yksi basilika.


Lisäksi kaivoin ikkunapesuvälineet esille ja marttyyria esittäen aloin pestä kämpän mahdottomia ikkunoita. Salaa tietysti nauttien yläilmoissa keikkumisesta ja pienestä vaaran tunteesta ja kovaan ääneen kieltäytyen, kun mies yritti ehdottaa, että ostetaan tikkaat, jolla ne niihin ulottuu alhaalta asti. Ei käy! Minä nyt pesen nämä, niin kerta.

Siellä keikun. Ens kerralla lienee paikallaan
laittaa turvaköydet.


Juoksusta
Juoksu on ollut nyt ihan jäähyllä flunssan takia. Tänään alkoi olla ekaa kertaa tällä viikolla sellainen olo, että vois harkita lenkkiä, mutta kaiken keskellä jäi kuitenkin lenkkeilemättä. Viikonloppuna meen. Lupaan.

Sen sijaan kävin meitä sponssaavan Organic Spiritin hieronnassa. Teki. Niin. Hyvää. Tunnin niska-hartia-pää-naama-hieronta. Taivaallista. Ihmisen pitäis saada tollasia hierontoja vaikka edes kerran kuussa (niin, what's stopping me?) ja maailmassa ei varmaan olis sotia. Suosittelen. Ja erityisesti suosittelen raskaanaoleville, noi osaa asiansa ja tekee ihmeitä vartalolle (muistot lämmittävät vieläkin).

No comments:

Post a Comment