Wednesday, May 22, 2013

kuukausi 10, päivä 22

Hei kuulkaa hyvät lukijat. Tämä ei ole kovinkaan interaktiivinen blogi, mutta nyt toivoisin teiltä tutkimusdataa. Pistin oikeaan reunaan yhden kysymyksen kyselyn pystyyn ja toivoisin, että ihan kaikki lukijat (kyllä, myös te RSS-feedaajat!) kävis napauttamassa (anonyymin) vastauksen. Tämä ei ole virallisesti osa Mutsien Kymppi -haastetta, vaan mun omaksi mielenkiinnoksi (ja voisin kuvitella, että myös Vuoden mutsi -blogaajia, Katjaa ja Satua saattaisi kiinnostaa).

Jokaista vastausta arvostetaan kovasti (erityisesti, saatan kuolla nolouteen, jos vastauksia tulee nolla)! Koska kyseessä on anonyymi kysely, vastanneiden kesken ei ole mitään palkintoa jaossa. Muutenkin se voisi olla tylsä arvonta, jonka voittajan voin kertoa jo nyt: anonyymi.

In other news, lenkkejä tällä viikolla so far: 0. Maanantaina pyöräilin laps kyydissä 5km kauppaan ja 5km takas. Kerran oli pakko pysähtyä katsomaan oliko takana istuva, hiljainen laps vielä hengissä. Paluumatkalla ei tarvinnut pysähtyä, kun pienet sormet kutitteli mun selkää ja välillä kuului jutteluakin.

Laps sen sijaan on alkanut enenevissä määrin kiinnostua ulkomaailmasta meidän pihankin ulkopuolella. Ollaan onneks niin pientaloalueen ytimessä, että tässä ympärillä on vain muiden pihoja ja pihateitä. Kauhean mielellään se kuitenkin tepastelisi aina parkkikselle asti ihmettelemään maailmaa, järsimään pihatuijien oksia ja katsomaan muurahaisia. Tepastelu on kuulkaa jo melko vauhdikasta ja stabiilia!

ps. täällä on räkätauti (ainakin lapsella, mahd. myös miehellä). Odottelen omaa vuoroani. Luultavasti kuume nousee juurikin lauantai-iltana ennen sunnuntain juoksua.

2 comments:

 1. Hei minkälainen lastenistuin teillä on pyörässä? Mäkin olen vähän pohtinut sellaisen hankkimista, mutta en oikein tiedä mikä olisi hyvä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://www.mammacangura-na.com/mrfox_relax.html

   Tollanen siis, mustana. Ihan ok vaikuttaa olevan mun mielestä, tosin kärry olisi siinä mielessä parempi, että laps vois nukahtaa sinne. Tossa sen pää vaan retkahtaa eteen (vaikka istuinta saa kallistettua jonkun verran) ja kypärä kolisee reunoihin :/

   Delete