Thursday, May 23, 2013

Poll 2.0

Noniin, didn't see that coming. Bloggerin oma poll widget onkin susi. Jotenkin olisi luullut näin paljon käytetyn palvelun tarjoavan toimivia moduuleita, mutta hah. Google nauraa päin näköä. Uusi yritys siis, ja jos tämä ei toimi, niin unohdan koko jutun..

Yleensä ihmisten kiusaamiseen saa yhden ikkunan ja that's it. Tää onkin nyt vähän epätoivoinen yritys, mutta nyt joudutaan lähtemään ihan alusta. Eli hyvä lukija, kiitos mahdollisesta vastauksestasi, jonka blogger kadotti. Olisiko mahdollista, että jankkauksen uhallakin antaisit arvokkaan vastauksesi uudestaan?

Ja hyvä sinä lukija, jotka et vielä ole vastannut, oikeassa reunassa on siis yhden kysymyksen kysely. Helppo nakki: tee bloggari onnelliseksi ja käy klikkaamassa lähinnä omaa vastaustasi oleva vaihtoehto, vaikka se tarkottaisikin ärsyttävästi blogin avaamista omaan tabiin ulos RSS readeristä.

Suurkiitos - ensimmäistäkin suurempi - kaikille vastaajille! :)

2 comments:

  1. Meikäläiselle näyttää "You already voted for this poll", vaikka en ole aikaisemmin käynyt äänestämässä. Mutta voit merkata neljänteen vaihtoehtoon yhden äänen lisää ihan näin ei-anonyymisti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Äh, tässäkin siis jotain rikki? No, ehkä tää pitää ottaa suuntaa-antavana. Kiitos ilmotuksesta :)

      Delete