Sunday, May 26, 2013

kuukausi 10, päivä 26

Naisten Kymppi
.. on ohi, eli viimenen juoksupostaus! Oon voittaja ja pääsin jopa alle oman tavoteaikani (tavote oli siinä ruuhkassa 1h15min, toteutunut aika 1h07min)! Oli ihan huippupäivä. Keli oli sopiva (ei liian kuuma / kylmä), Pågenin muffinssit oli hyviä, juoksu rullasi ihan kivasti (vaikka aluksi nipisteli vähän alavatsaa), skumppa oli taivaallista, samoin juoksun jälkeinen hieronta (Organic Spirit <3 <3 <3). Ja tietenkin, porukka on aivan yhtä mahtavaa kuin aina.

Vaikea kuvitella mikä olis voinut mennä paremmin. 

Muistelisin tossa miten ilmottauduin koko hommaan kädet kirjaimellisesti täristen (entä jos ne valitsee mut?! Ja joudun IHAN OIKEASTI juoksemaan! En ikinä tuu jaksamaan sitä kymppiä, vihaan koko touhua, ahdistaa, harmitaa, kaduttaa ja nolottaa ilman motivaatiota. Aaagh!). Näin jälkikäteen on todettava tän olleen yksi tämän kevään parhaita tekoja.

Kiitos tuhannesti Satu & Katja!

Kotona pitsaa, saunaa ja jädeä. Ah.

Juoksun jälkeen hierontaa. Mmmmmm..... Minä turkoosissa hupparissa siis.
(kuva Hanne Valtari)

6 comments:

 1. Vau, nyt se on tehty! Onnea tavoiteajan alittumisesta, oot sä vaan aikamoinen muikki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, oon kyllä ihan tyytyväinen tohon aikaan, vaikka parantamisen varaa tietty vielä löytyy. Mutta se on hyvä vaan, että on vielä lisää tavotetta ;) Ja kiitos!

   Delete
 2. <3 Hyvin samoja ajatuksia nuo "apua, en jaksa ikinä juosta niin pitkään". Jaksettiin!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jaksettiin hyvin!! Ihan mahtava fiilis! :D

   Delete
 3. Vau! Onnittelut. Mulla on vielä se vitonen edessä mut eiköhän se mene. Tosin aikarajoja en taida itselleni pistää, kunhan nyt en kävelyksi laita. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja tsemppiä matkaan! Varmasti menee ja hyvin :)

   Delete